tryKKe fødder v/Eva Stubberup

tryKKe fødder

Referencer/klienthistorier

Her kan du læse kommentarer fra nogle af klienterne hos tryKKe fødder:

Tina Lægaard skriver: Sengevædning – zoneterapi klart at foretrække

Som seksårig var vores datter blandt den femtedel, som tisser i sengen om natten. Vi kontaktede vores læge, målte hendes væskeindtag og vandladning og hørte og læste dernæst kun om de to hyppigst anvendte behandlingsformer medicin og vækkealarm. Vi så ingen grund til at fylde en seksårig med medicin, førend andre muligheder var prøvet, så mens vi ventede på vækkealarmen tog vi kontakt til Eva. Allerede efter tre konsultationer var der store fremskridt, og samlet har vores datter fået fem-seks behandlinger, og har herefter ikke haft natlige uheld. Vi kan kun anbefale zoneterapi og håber for både børn og forældre, at behandlingsformen bliver mere udbredt – den må klart være at foretrække frem for medicin og vækkealarm.

Zoneterapi referencer

 

Troels Brink skriver: Zoneterapi hos Eva er meget mere end behagelig berøring under fødderne.

Jeg gik ind til Eva med en forventning om, at min ømhed under fødderne kunne mindskes. Men at det blev begyndelsen på et nyt liv med fornyet energi, havde jeg ingen anelse om.

Eva fortalte stille og roligt om teknikken bag zoneterapi og ramte nogle meget præcise ting hos mig, som faktisk faktisk generede mig mere, end jeg var klar over. Hun forklarede mig også venligt omkring fordelene ved at have fokus på den rigtige kost, og da jeg kunne mærke efter 3 gange zoneterapi, at jeg faktisk havde fået det bedre, gik jeg med til at prøve at være mere opmærksom på min kost. Eva gav mig nogle gode kostråd, som jeg fulgte i 4 uger, og efter de 4 uger havde jeg meget mere energi til hverdagen, og min ømhed i både ryg og nakke var forsvundet. Det var næsten for godt til at være sandt, men efter jeg nu har fortsat med mine nye madvaner, må jeg bare konstatere, at det virker – og så selvfølgelig en gang zoneterapi indimellem. Desuden er det jo kun en ekstra bonus, at familien også trives med, at jeg har mere energi.

Jeg kan varmt anbefale Eva – her får du mere energi til livet.