tryKKe fødder v/Eva Stubberup

Profil

tryKKe fødder

Profil

Hvem er din behandler?

Mit navn er Eva Stubberup, indehaver af tryKKe fødder og selvstændig kropsterapeut.
tryKKe fødder er beliggende i rolige private omgivelser i Skanderborg Bakker, hvor jeg bor med min familie. Jeg er gift og mor til 3 nu halvstore drenge; tvillinger på 11 år og deres storebror på 13 år.
Min vej til at starte som selvstændig alternativ behandler
har været en lang og mangeårig personlig rejse, før jeg til sidst ikke kunne overhøre behovet for at skifte branche og fylde mit liv med noget, som lå mit hjerte endnu mere nært.
Jeg stiftede selv bekendtskab med Zoneterapi og KranioSakralTerapi for mange år siden efter en bilpåkørsel med en piskesmældslæsion til følge. Behandlingerne virkelig gjorde en massiv forskel for mig og satte dybt aftryk i mig.

Mine tvillingedrenge er født præmature godt 7 uger før termin og fik efterfølgende rigtig god hjælp af en dygtig zoneterapeut. Effekten af behandlingerne fascinerede mig så meget, at jeg sprang ud i selv at tage uddannelsen ovenpå en længere stress-sygemelding.
Min erhvervsmæssige baggrund i det private erhvervsliv med mange års erfaring indenfor både administration, salg og HR giver mig en naturlig tilgang til udover at tilbyde behandling til private klienter også at kunne tilbyde professionel personalepleje i virksomheder.
Min tilgang til både krop og sind er helhedsorienteret. Min verden er dynamisk og altid i bevægelse – en del spændende uddannelser og kurser er tilføjet siden min opstart af tryKKe fødder, og jeg er altid nysgerrig på videre udvikling og yderligere fordybelse.
Velkommen til – jeg glæder mig til at møde DIG!

Klinikken

tryKKe fødder er beliggende centralt i trygge og rolige private omgivelser i Skanderborg Bakker, tæt på togstationen og nemt at køre til.

Der er parkering lige ved døren.

OBS! Da der ikke er venteværelse til klinikken, bedes du holde den aftalte tid så præcist som muligt.Profilbillede

Uddannelse/kurser:

Zoneterapiskolen LOGOS, Aarhus:
- Zoneterapeut, Eksamineret og RAB-godkendt 2011
- SORS øreakupunktur 2010
- Massage-terapeut 2011
- Ansigtszoneterapi/ansigtsreflexologi 2011

Institut for BioDynamisk KranioSakralTerapi:
- BioDynamisk Kranio Sakral Terapi, Eksamineret 2015
Herunder Børnekurser 1, 2 og 3 samt ‘Børn og Traumer’
‘Børn, Kost og Homøopati’
Ialt mere end 350 timers undervisning.

MediYoga Danmark:
- MediYoga Coach Stress- og Udbrændthed 2016
- MediYoga Instruktør 2017

Hos tryKKe fødder er du i gode hænder – velkommen til!

Registreret Alternativ Behandler

Zone Connections Terapeutforening

 

Tavshedspligt

I overensstemmelse med GDPR kræves samtykkeerklæring inden behandling kan foretages, da der føres journal af hensyn til behandlingsforløbet. Dine oplysninger opbevares i henhold til gældende lovgivning på området.

Som behandler har jeg naturligvis tavshedspligt.