tryKKe fødder v/Eva Stubberup

Profil

tryKKe fødder

Profil

Hvem er din behandler?

Mit navn er Eva Stubberup, indehaver af tryKKe fødder -jeg er selvstændig Zoneterapeut og Kranio Sakral Terapeut og generelt fascineret af at arbejde med krop og sind.
tryKKe fødder er beliggende i rolige omgivelser helt centralt i Skanderborg midtby.  Jeg er gift og mor til 3 teenagedrenge.
Min vej til at starte som selvstændig alternativ behandler
har været en lang og mangeårig personlig rejse, før jeg til sidst ikke kunne overhøre behovet for at skifte branche og fylde mit liv med noget, som lå mit hjerte endnu mere nært.
Jeg stiftede selv bekendtskab med Zoneterapi og KranioSakralTerapi for mange år siden efter en bilpåkørsel med en piskesmældslæsion til følge. Behandlingerne virkelig gjorde en massiv forskel for mig og satte dybt aftryk i mig.

Mine tvillingedrenge er født præmature godt 7 uger før termin og fik efterfølgende rigtig god hjælp af en dygtig zoneterapeut. Effekten af behandlingerne fascinerede mig så meget, at jeg sprang ud i selv at tage uddannelsen ovenpå en længere stress-sygemelding.
Min erhvervsmæssige baggrund i det private erhvervsliv med mange års erfaring indenfor både administration, salg og HR giver mig en naturlig tilgang til udover at tilbyde behandling til private klienter også at kunne tilbyde professionel personalepleje i virksomheder.
Min tilgang til både krop og sind er helhedsorienteret. Min verden er dynamisk og altid i bevægelse – en del spændende uddannelser og kurser er tilføjet siden min opstart af tryKKe fødder, og jeg er altid nysgerrig på videre udvikling og yderligere fordybelse.

Velkommen til – jeg glæder mig til at møde DIG!

Tavshedspligt

I overensstemmelse med GDPR kræves samtykkeerklæring inden behandling kan foretages, da der føres journal af hensyn til behandlingsforløbet. Dine oplysninger opbevares i henhold til gældende lovgivning på området og gemmes som udgangspunkt i 5 år fra seneste kontakt. Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.

Som behandler har jeg naturligvis tavshedspligt.Profilbillede

Uddannelse/kurser:

Zoneterapiskolen LOGOS, Aarhus:
- Zoneterapeut, Eksamineret og RAB-godkendt 2011
- SORS øreakupunktur 2010
- Massage-terapeut 2011
- Ansigtszoneterapi/ansigtsreflexologi 2011

Institut for BioDynamisk KranioSakralTerapi:
- BioDynamisk Kranio Sakral Terapi, Eksamineret 2015
Herunder Børnekurser 1, 2 og 3 samt ‘Børn og Traumer’
‘Børn, Kost og Homøopati’
Ialt mere end 350 timers undervisning.

MediYoga Danmark:
- MediYoga Coach Stress- og Udbrændthed 2016
- MediYoga Instruktør 2017

BørneSundhedsVejleder ved Sundhedsplejerske Anette Straadt:
- Naturlig hjælp og vejledning til børn og deres familier
Pt under uddannelse, start 2020 og forventes afsluttet primo 2022

Hos tryKKe fødder er du i gode hænder – velkommen til!

Registreret Alternativ Behandler

Zone Connections Terapeutforening