tryKKe fødder v/Eva Stubberup

MediYoga

tryKKe fødder

MediYoga

MediYoga/Medicinsk Yoga

Blid terapeutisk Yoga

MediYoga er forskningsbaseret terapeutisk yoga udviklet i Sverige til både forebyggende og behandlende brug i sundhedsvæsenet. MediYoga udspringer af den mere end 5.000 år gamle Kundaliniyoga og består af vejrtrækningsteknikker, enkle blide yogaøvelser og meditation.

ALLE kan udføre MediYoga uanset fysisk formåen, da alle øvelser kan udføres såvel på yogamåtte som på en stol. Der kræves ikke forudgående kendskab til hverken yoga eller meditation for at kunne udføre MediYoga, blot en naturlig nysgerrighed indadtil og et åbent sind.

MediYoga er blandt andet velegnet ved :

  • stress
  • smerter i bevægeapparatet, også kroniske
  • søvnbesvær
  • hormonelle ubalancer
  • let depression
  • forhøjet blodtryk

tryKKe fødder tilbyder MediYoga både som holdundervisning, enetimer, til Workshops samt som en del af tilbudet om Personalepleje til virksomheder.

For yderligere information kontakt mig på T:42273422 og få et uforpligtende tilbud til dine medarbejdere.


 

Jeg har valgt at uddanne mig både MediYoga Instruktør og MediYoga Coach i Stress og Udbrændthed, da jeg som mangeårig behandler oplever et øget behov for en øget kropsbevidsthed – en væren tilstede hjemme i sig selv – samt et øget behov for at mærke hvad bevidst vejrtrækning betyder for både vores mentale og fysiske overskud.

MediYoga går godt i tråd med mine øvrige behandlingstilbud, både til private og som Personalepleje i virksomheder.